Negarin Jewelry Design

✔ Fri frakt över 499kr
✔ 30 dagar öppet köp
✔ Snabb leverans
✔ Äkta guld och Silver

Varukorg

Fri frakt över 499kr   |   30 dagar öppet köp

Om Negarin

Negarin är ett svenskt företag med ateljé och verkstad i Stockholm. Vi är specialiserade på att skapa unika och personliga smycken och tar även emot skräddarsydda beställningar för att möta varje kunds unika önskemål.

Alla våra personliga smycken och specialdesign tillverkas med kärlek och precision i vår egen verkstad i Stockholm. Vårt mål är att skapa meningsfulla och oförglömliga minnen i form av personliga och specialbeställda smycken enligt dina önskemål, antingen för dig själv eller som en speciell present.

Negarin är namnregistrerad för ansvarsstämpling och samtliga smycken skapas med noggrannhet och hantverksskicklighet i högkvalitativt guld och silver.

I vårt sortiment ingår även exklusiva smycken i äkta silver från världsledande tillverkare och leverantörer. Våra ädelstenar och pärlor handplockas och väljs omsorgsfullt ut från välkända leverantörer, och de garanteras av experter för att säkerställa högsta kvalitet. Hos Negarin strävar vi efter att erbjuda våra kunder smycken som inte bara är vackra utan även bär på ett värdefullt och pålitligt arv.
Negarin (/negārin/)är ett persisk ord som betyder utsmyckad.